2010. január 18., hétfő

Új év, új mesék

Már elmúlt a karácsony és az újév is eljött, de régen jutottam géphez.

A karácsony szuper volt, bár mozgalmas. Mi csak 24-én éjjel jutottunk odáig, hogy feldíszítsük a saját fánkat, de megérte az éjszakázás: kiskukk kijött reggel, belépett a nagyszobába és szó szerint földbe gyökerezett a lába, mikor meglátta a csillogó karácsonyfát, és azt mondta: jaj de szép!

Persze kapott rengeteg ajándékot, babaházat, pénztárgépet, ujjbábokat, tonnányi könyvet, élvez mindent, de nagyon érdekes, hogy azonnal elő kellett venni a régi mosolygós házikót, amit tavaly karácsonyra kapott.

Majd még biztos jutnak eszembe karácsonyi dolgok, de most az foglalkoztat, hogy tegnap este némi noszogatásra ugyan, de belekakilt a bilibe, igazi echte bilikakilás volt, le is engedtük a wc-n, hogy elküldjük a tengerbe. Végülis... fél éve olvasgatjuk Samu meséjét, lassan lesz foganatja:)

Voltunk Manó-tornán, élvezte. Voltunk csicsergőben, imádta. Voltunk családi játszóban, állandóan vissza akar menni. Kezdődnek az eljárkálós napok, amikkel felkészülünk az ovira. És kezdi unni az itthoni társaságot:)

Nincsenek megjegyzések: