2009. december 3., csütörtök

Ezért érdemes csinálni

Tegnap világcsavargó napot tartottunk: kora délelőtt már elvágtattunk nagymamáért, aztán az Arena Plazaba. Végigjártuk az egészet, nagymama kisoppingolta magát, mondjuk leginkább a kiskisasszonynak vásároltunk, és leginkább harisnyanadrágot. És leginkább nagy lett. Sebaj, ha ilyen iramban folytatja, februárra belenő.

A földszinti kávézó mellett állt egy kis műanyag házikó, abba rögtön berohant és elkezdett játszani. Rendkívül jó élményem volt: odajött egy másik kislány, és a kezdeti rémült anaanaaanaanaa mantra után gyakorlatilag elkezdett a másik kislánnyal játszani. Ha a mamája nem sietett volna, állítom, eljátszottak volna együtt. Rendkívül boldog vagyok:)

Nagymamánál ebédeltünk, aztán jött egy háznézés. Ezalatt a kisasszony az autóban aludt, majd mikor felébredt, közölte: madárkás áruházba. Úgyhogy mentünk tova, elhussantunk a dunakeszi Auchanba. Ott végigjárta az egész játékosztályt, mindent megnézegetett, sokmindent kipróbált, úgyhogy a másik nagymama karácsonyi ajándékát is sikeresen beszereztük. Buktam, mert miután hazaértünk, kérte - emlékezett rá, elég jól:) viszont így biztos lehetek benne, hogy tetszeni fog neki.

Jövünk fél 8 körül, kanyarodunk a kapuhoz, mire megszólal:
- Ügyes anya.
Én persze örültem neki, erre ő fokozta a hatást:
- Anya ügyes. Anya szuper. Kiváló! Kiváló!

Nna. Hát ezért érdemes.

Nincsenek megjegyzések: